L’ Academia Catalana de Gastronomia i Nutrició ha fet el primer Dinar de Caça al restaurant La Venta, a Barcelona.

El passat Dimarts 22 de gener vam poder gaudir del I Dinar de Caça. Hem tingut l’ocasió de tastar l’Arròs amb Tords, preparat per la cuina del restaurant La Venta.
És ara al final de la temporada de caça menor al sur d’Espanya que els “zorzales” estan en la seva plenitud ben grassos, i en la millor condició del seu aprofitament gastronòmic.

Aquí us deixem el llibre de caça fet per el nostre President, Carles Vilarrubí:

AF_LlibretDinarsCaça

Us deixem algunes imatges de l’ esdeveniment.

Cassola d’ arròs de tords de la Dehesa “La Alquería” de Medina-Sidona, Cadiz

Carxofes del Prat fregides

Coca d’ escalivada amb anxova del Cantàbric

 

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

Ús de cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí: política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies

Subscriviu-vos al blog de l'ACGN

Afegiu-vos a la nostra llista per rebre les darreres notícies de l'Acadèmia

Us heu subscrit correctament, gràcies!