Tot es nou.
La gran experiència hedonista.
Els comentaris de cada un dels sis comensals, la majoria gastrònoms experts que hem compartit taula, han sigut de contingut molt divers.
Assemblatge precís, presentació exquisida.
La forma es tan important com el contingut.
Igualment emfatitzen molt la explicació detalladíssima de cada plat.
La important seqüència gastronòmica no es el típic menú degustació prefabricat. Inclou productes frescos de temporada, fet molt meritori en aquest tipus de cuina generalment tan monitori-za-da.
El restaurant es ple d’espies que fotografien i passen el sopar prenent notes.
Es clar que tot hom vol saber conèixer i estar al que d’aquí dos màxim tres anys ests destinat a ser el tri estelat de Barcelona.
Un altre mèrit gens d’apreciable es que malgrat les 41 menges diferents, no he augmentat ni un gram el meu pes.
Un dels secrets deu ser que no donen pa.
Gran experiència per fer-ne seguiment com a mínim una vegada l’any.
CARXOFA AMB CAVIAR Josep Casas i Miquel Brossa