L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició inicia una nova etapa de la mà de Carles Vilarrubí, el nou president d’aquesta institució de dret públic que té la finalitat de promoure, divulgar i investigar la gastronomia i la nutrició a Catalunya. Vilarrubí va ser triat per unanimitat en l’Assemblea General Extraordinària celebrada el passat dilluns 6 de juny al Círculo Ecuestre de Barcelona.
Carles Vilarrubí s’incorpora com a màxim responsable de la institució, que liderarà des d’una posició més estratègica, professionalitzant el funcionament de l’ACGN, per guanyar l’operativitat, l’eficàcia i la continuïtat que calen i dur a bon port totes les iniciatives i projectes.
Els principals objectius a assolir, seran definir el nou rumb de l’Acadèmia en els pròxims quatre anys, assentar les bases d’una Acadèmia consolidada, desenvolupar-ne el caràcter institucional i, entre d’altres, utilitzar l’Acadèmia com a instrument d’utilitat per al sector i el país.
L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició ha d’exercir la seva activitat coneixent, respectant i complementant altres iniciatives existents en el món alimentari, gastronòmic i nutricional, que no han de ser mai competència, sinó companys de viatge, ja que del que es tracta és que la gastronomia guanyi prestigi per a tothom.
El president, Carles Vilarrubí, compta amb la col·laboració i participació de diversos membres de l’Acadèmia per integrar la nova Taula Directiva, que queda configurada així:
- Carles Vilarrubí i Carrió – president
- Artur Carulla Font – vicepresident
- Josep Casas – vicepresident
- Francisco de la Rosa Torelló – tresorer
- Alex Jaumandreu Patxot – secretari general
- Magda Carlas Angelats – vocal
- Sergi Ferrer-Salat Serra Di Migni – Vocal
- Ignacio García-Nieto Portabella – vocal
- Rosa Mayordomo García – vocal
- Valentí Roqueta Guillamet – vocal
- Josep Mª Sanclimens i Genescà – vocal
- Joaquim Uriach Torelló – vocal
Sr. Miquel Espinet – Assessor Taula Directiva