Uncategorized

Un any més l’Escola Universitària de Hosteleria i Turisme de Sant Pol de Mar ha celebrat el Concurs de Cuina Jove.

Per març 16, 2012febrer 18th, 2021Sense comentaris

Un any més l’Escola Universitària de Hosteleria i Turisme de Sant Pol de Mar ha celebrat el Concurs de Cuina Jove.

Els premiats han estat enguany:
PREMI ABSOLUT
Atorgat per l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar:
Marc Dinarés: Sipia a la bruta
PREMI A LA DESTRESA I MILLOR TÈCNICA D’ELABORACIÓ
Atorgat per A.C.E.P.H. (Associació Catalana d’Escoles P. d’Hostaleria
Jorge Saez: Bacalao a las escamas
PREMI A LA IMAGINACIÓ I CREATIVITAT
Atorgat per la Generalitat de Catalunya
Manuel Ruiz : Calçot Dols
PREMI A LA MILLOR PRESENTACIÓ
Atorgat per l’Excel·lentíssim Ajuntament de Sant Pol de Mar
Patrik Petrouski: Merluza con guisantes
PREMI A LA MILLOR APLICACIÓ DE LA TEMÀTICA DEL CONCURS
Atorgat per l’Acadèmia Catalana de Gastronomia
Ricard Sanchez: Pessols ofegats
Com ja va fer l’any passat l’Acadèmia va participar en el Jurat i per primer cop va atorgar un premi.