La Secció de Cuina i Cultura de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició, juntament amb l’acadèmic Josep M. de Hita, va organitzar un dinar exclusiu al Restaurant Shanghai de Barcelona, sota la direcció del Sr. Josep Maria Kao, un dels grans referents de la gastronomia xinesa al país.
Aquesta trobada, celebrada el 20 d’octubre, va oferir als assistents una immersió única en la cuina imperial xinesa, una de les tradicions culinàries més antigues i refinades del món, hereva de segles d’història a les corts imperials de la Xina.
Durant el dinar, el Sr. Kao va guiar els comensals a través d’un menú degustació excepcional, presentant cada plat amb explicacions sobre el seu origen, les tècniques emprades i el context cultural que l’envolta. L’activitat va combinar gastronomia, història i cultura, reforçant la voluntat de la Secció de Cuina i Cultura de donar a conèixer cuines del món amb rigor i profunditat.
L’esdeveniment es va concebre en un format de places molt limitades per poder mantenir un ambient de proximitat, diàleg i aprenentatge compartit.



