Adelf Morales, chef i propietari del restaurant Topik de Barcelona s´embarca en nou projecte, en aquest cas al Japó, on ja està asesorant un local de tapes al centre de Tokyo, un dels seus païssos que més han influit en la seva carrera culinaria; en aquest cas es desplaça fins a la provincia de Gumma, a 75km de Tokyo, en concret a la ciutat de Mebashi, per obrir juntament amb Tomoyuki Inoue un bar de cuina catalano-espanyola.
Adelf es desplaçarà al més d´agost tres setmanes per a controlar personalment l´opertura d´aquest establiment així com per a formar el personal de sala i cuina; aquest projecte està dins de l´empresa la qual és propietari el senyor Inoue, la qual té ja varios restaurants a la zona de Gumma. Aquest serà el primer dirigit a aquest tipus de cuina, i al llarg de l´any aniran formant també persones del staff que es desplaçaran a Barcelona per apendre més de la nostra cuina així com supervisant per videocomferéncia i email el bon funcionament del negoci.
23 de juliol de 2013