Els Acadèmics: Miquel Torres

Miquel Torres, la viticultura regenerativa

josep-m-sanclimens-academic-acgn

Josep M. Sanclimens, l’art i la seva vinculació amb la gastronomia

jordi-montana-academica-acgn

Jordi Montaña, el disseny de la cuina i la seva evolució

montse-folch-academica-acgn

Montse Folch, la màgia que existeix entre els diferents colors de les fruites i el seu benefici per la salut:

Josep Casas, Les caves de Sant Sadurní d’Anoia i el formatge emmental

Josep Casas, les caves de Sant Sadurní d’Anoia i el formatge emmental

Documental “La sopa d’all i el món que ve”

Documental “La sopa d’all i el món que ve”

Josep Vilella, la importància dels records en el món de la cuina

Carles Vilarrubí

Carles Vilarrubí i Carrió, cinema i gastronomia

Montse Mascaró

Montse Mascaró i Alemany, la història de l’Alambí

Joan Font

Joan Font, literatura i gastronomia