No estic gens content de poder confirmar la profecia…..
Romera a NYC. Abril 2012.
Ha plegat a primers d’aquest 2012. No he pogut esbrinar la data exacte.
Com ja apuntàvem s’afegeix així a la llarga llista dels chef del nostre entorn que han deixat la pell a NYC. Esperem que en aquest cas no hagi segut la pròpia, si no la del soci capitalista.
A continuació repetim l’escrit d’Octubre del 2011.
ROMERA finalment ha obert a NYC!
Parlant de Sánchez Romera a NYC. Lamento haver recollit opinions radicalment pessimistes.
Gent de l’ofici, altament qualificada. Naturalment no diré qui! Li dona màxim tres mesos de futur.
La única salvació seria associar-se amb algun personatge introduït, avesat al domini de les regles locals, tipus Jose Andrés.
A NYC altres catalans hi han deixat la camisa abans…..
Terriblement esteticista, segueix una línia similar a la de quant era a l’Esguard. Ara cada servei porta un nom amb llatí o grec clasic.
Es perd per la forma. Recordeu aquell plat, ara l’anomena “ISIS”, presentat sobre un damer de condiments multicolors? Una pena perdre el temps amb una instal·lació tan complexa per desmuntar-la al tirar la sopa.
Romera ens rep molt be al seu flamant local, al soterrani de l’hotel “Dream” al sud Manhattan. Es un establiment enfocat a un públic jove de costums poc convencionals.
La gent en parla, figura que està super de moda, paro la ocupació aquell dia no passa d’un 60%.
Menú únic, entreguen una descripció pormenoritzada de cada un dels plats. Curiosament està rigurosament prohibit fotografiar-los. Ens van prometre d’enviar-nos fotografíes, de moment res.
Romera (tot boníssim) presenta un servei amb plats de Versace (foto) iguals els tenia Fermi al Drolma………….
ROMERA
355 West 16 th Street
T. 212.929.5800
Miquel Brossa