Articles de l'ACGN

Sant Pere del Bosc

Per maig 15, 2012febrer 18th, 2021Sense comentaris

L’Acadèmia Catalana de Gastronomia va gaudir el passat 15 de maig d’un fabulós dinar al Restaurant Sant Pere del Bosc. Destaquem la professionalitat, amabilitat i saber fer de tot l’equip del restaurant i, especialment, de Nico Cabañas i Harry Wieding, qui va delectar als comensals amb el següent menú:
 i vins:


L´equip del Restaurant amb els Acadèmics Luis Pérez – Desoy,  Pascual Roca, Joan Ras, Josep Casas, Ricard Aixelà, Luis Ignacio Ferrer, Sara Castellví, Josep Maria Dexeus, Rosa Gelpí i Ramón Serra.

Dedicàtoria de Rosa Gelpì
 
RESTAURANT SANT PERE DEL BOSC, Ptge. Sant Pere Del Bosc S/N
17310 Lloret De Mar, T+34972361248, www.santperedelbosc.com

Acadèmia Catalana de Gastronomia