El passat dimarts 13 de novembre l’Acadèmia Catalana de Gastronomia va gaudir d’un excel·lent dinar de caça a CA L´ARPA, a Banyoles, el menú de la qual reproduïm. Cal destacar especialment l’amabilitat de Montse Lao i Pere Arpa i els fantàstics vins que van acompanyar un treballat menú.
APERITIUS
D.O Cava
CONSOMÉ DE FAISÀ I PERDIU
QX Quatre Xarelos 2009 Magnum, Mas Candi, DO Penedés
TERRINA DE CONILL I TROMPETES DE LA MORT
Troç d´en Ros, 2012 (Xarel.lo i Xarel.lo de Pissarra)
COLOMI “Cuixes farcides, pit sagnant i la seva terrina”
Selecció de Vinyes Velles 2006 Magnum, Marti Fabra (Garnatxa i Samsó)
LLEBRE A LA ROYAL
VdO (Celler) 1.07 Magnum, Celler VdO (Samsó de Pissarra)
SELECCIÓ DE FORMATGES AFINATS
Cava Addaia 2005 Colecció Privada
PASTIS DE FRUITS VERMELLS
D.O. Cava Brut Nature
Vi Dolç Can Sais (Garnatxa Negra)
Ca L´Arpa Passeig Indústria, 5 – 17820 Banyoles Tl: 972 57 23 53