Articles de l'ACGN

DINAR A CA L´ARPA

Per novembre 15, 2012febrer 18th, 2021Sense comentaris

El passat dimarts 13 de novembre l’Acadèmia Catalana de Gastronomia va gaudir d’un excel·lent dinar de caça a CA L´ARPA, a Banyoles, el menú de la qual reproduïm. Cal destacar especialment l’amabilitat de Montse Lao i Pere Arpa i els fantàstics vins que van acompanyar un treballat menú.

APERITIUS

 D.O Cava

CONSOMÉ DE FAISÀ I PERDIU

 QX Quatre Xarelos 2009 Magnum, Mas Candi, DO Penedés

TERRINA DE CONILL I TROMPETES DE LA MORT

 Troç d´en Ros, 2012 (Xarel.lo i Xarel.lo de Pissarra)

COLOMI “Cuixes farcides, pit sagnant i la seva terrina”

 Selecció de Vinyes Velles 2006 Magnum, Marti Fabra (Garnatxa i Samsó)

LLEBRE A LA ROYAL  

 VdO (Celler)  1.07 Magnum, Celler VdO (Samsó de Pissarra)

SELECCIÓ DE FORMATGES AFINATS

 Cava Addaia 2005 Colecció Privada

PASTIS DE FRUITS VERMELLS

 D.O. Cava Brut Nature

Vi Dolç Can Sais (Garnatxa Negra)

Ca L´Arpa
Passeig Indústria, 5 – 17820
Banyoles Tl: 972  57 23 53