Actualitat gastronòmicaNotícies

Antonio Pizarro conquista un dels "Óscars de la coctelería"

Per juliol 18, 2011Sense comentaris

El barceloní Antonio Pizarro ha guanyat el “Cocktail theatre and the stars”, un dels premis del certamen “World Class Competition”, que aquest any ha celebrat la seva tercera edició i consolida els seus guardons entre els més rellevants del sector, considerats els “Óscars de la coctelería”.

Pizarro, de 32 anys i barman del “Bobby Gin” de la Ciutat Comtal, ha guanyat pel seu combinat “Urdermales”, elaborat a força de rom i triat entre les propostes d’altres 33 aspirants al premi, que valora “la màgia d’un servei perfecte” i “una posada en escena estel·lar”, han informat avui els organitzadors en una nota. “És tot un orgull i un reconeixement al meu treball”, ha expressat el guanyador, que qualifica el guardó com una “excel·lent llançadora” a la seva carrera professional a més de “una oportunitat per aprendre el que s’està fent en altres països” darrere de la barra.

El premi més important d’aquest certamen, organitzat pel major productor de begudes alcohòliques del món, Diageo Reserva,  que distingeix “al millor barman del món”, ha recaigut en el japonès Manabu Othake, barman del Tower’s bar Bellovisto de Japó.

Segons el director general de Diageo, Rudy Paoli, aquests premis reuneixen “als líders i gurús dels còctels i al millors talents de la coctelería sota un mateix sostre”, per la qual cosa és “una plataforma de formació i educació de l’art de l’alta coctelería i l’aparador per excel·lència de les últimes tendències en barreges”.

Font: Agències