Articles de l'ACGN

Conferència de Ferrán a l’auditori de RBA

Per novembre 14, 2011febrer 22nd, 2021Sense comentaris

El passat dijous 10 de novembre, l’auditori de RBA a Barcelona va acollir amb gran èxit la conferència de Ferrán Adrià Cuina pública & cuina privada. Dos mons que es troben.

Ferrán no para de pencar, porta 40 dies presentant “Bulli Fundation”, una verdadera marató voltant pel planeta. Just arribat d’Argentina. Per ell la crisis l’hem inventat aquí, no vol sentir-ne parlar. Ha triunfat estrepitosament a tot arreu.

El títol de la conferència glossa el llibre recentment publicat: La comida de la familia: Ferrán Adrià. Aquest llibre recull els menús realitzats al llarg de la història del Restaurant El Bulli per als seus treballadors. Es tracta d’un llibre de cuina fàcil, tradicional i econòmica, plasmada en 31 menús composts per entrant, plat principal i postres, que reuneix un total de 93 receptes que podrem elaborar a casa, i que a més il·lustra sobre l’organització en la cuina o l’elecció dels productes en realitzar la compra.

A la mala foto de BlackBerry, Ferrán presenta a l’auditori de RBA, totes les fileres plenes de clatells estel-lats. A l’esquerra Carles Abellán i a la dretala Sra. Hofmann.
Miquel Brossa
Membre de l´Acadèmia