Actualitat gastronòmicaNotíciesVins

El vi Hombros 2008, de Casar de Burbia, Medalla d'Or en Mundus Vini 2011

Per setembre 19, 2011Sense comentaris

El vi ‘Hombros 2008’, del celler lleonès Casar de Burbia, pertanyent a la Denominació d’Origen Bierzo, ha rebut la medalla d’or en la desena edició dels Premis Internacionals Mundus Vini 2011.

Segons han informat des del celler berciana, el ‘Hombros 2008’ ha estat valorat amb més de 90 punts i ha estat guardonat amb la Medalla d’Or en reconeixement a l’equilibri i la qualitat dels seus criteris “aspecte, bouquet, paladar i harmonia/impressió general”.
Es tracta d’un vi que es caracteritza per la seva varietat, cent per cent mencía, i per la seva procedència de vinyers centenaris en altitud en els quals es realitzen labors de poda en verd i “deshojado”, a fi de potenciar els raïms situats en la part més alta –les espatlles– d’on pren el seu nom aquest magnífic vi”.
En la desena edició dels Premis Internacionals Mundus Vini han participat més de 270 membres del jurat provinents de 50 països i compost per enòlegs, analistes vinícoles, distribuïdors, sommeliers, periodistes i compradors alemanys i internacionals de les companyies més importants, que han coincidit en l’alt nivell dels vins presentats en aquesta última edició.