Actualitat gastronòmicaNotícies

Els millors Maîtres i Sommeliers es reuneixen a Saragossa

Per juny 19, 2011Sense comentaris

L’Associació de Maitres i Professionals de Sala d’Aragó ha organitzat per a aquest estiu un programa de trobades per maîtres i sumilleres, amb la col·laboració d’Aula Corona d’Aragó.

Les trobades, que tindran lloc espai gastronòmic La Gastroteca, de Saragossa, van començar la passada setmana amb la presència de Josep Roca, copropietari i responsable de sala del Celler de Ca Roca, a Girona, amb tres estrellas Michelín i recentment reconegut com el segon millor restaurant del món segons la prestigiosa llista S. Pelegrino.

El 4 de juliol està prevista l’assistència de Pedro Monge i Javier Oliveira, del restaurant Via Véneto de Barcelona, que abordaran el tema de com recuperar el treball a la vista del comensal, pel que realitzaran públicament un dels plats que més fama els ha atorgat, com és l’Ànec a la Presse.

En el mes d’octubre serà el director de sala del madrileny restaurant Zalacaín, Carmelo López, qui explicarà les seves experiències professionals tant a l’entorn d’un restaurant com en el servei a la Casa Real que ell realitza amb molta freqüència.