Articles de l'ACGN

FERRÁN a COLUMBIA, NYC.

Per novembre 2, 2011febrer 18th, 2021Sense comentaris

Ferrán és increiblement  pencaire, la setmana que va presentar el concurs de creativitat de “El Bulli Fundation” va ser a “ESADE”, “London School of Economics”, Harvard i Berkley. Al llarg de 7 dies va presentar a les 5 universitats més prestigioses del mon. Se’l veia cansat de tan viatjar, pero feliç i ple d’il-lusió.

L’ha acompanyat l’eminent publicista Llus Cuesta, a la foto a l’esquerra de Ferran. Lluís ens confirma que va triunfar estrepitosament  a tot arreu. Ferran sempre queda molt bé. Es brillant  i segur.  Va realment sobrat. Lluís Cuesta, que l’ha acompanyat  tota la setmana,  ens confessa que ha  sigut una verdadera marató.

El més difícil per Ferran, des de que fa quasi  2 anys va anunciar que Bulli  tancava, es que la gent entengui que ja no és un chef. La seva figura és més comparable a Dalí, Picasso o fins i tot Einsten que a qualsevol altre ex company de professió. No entendre quina era la situació  real va ser el gran error d’aquell malaurat chef.

Li van preguntar de Basque Culinary Center i la Fundació Alicia: Considera  que presidint les dues pot  ajudar-nos a tots.

Basque, ni que tinguin més diners, està  condemnat  a col-laborar amb l’original -Alícia-.

Toni  Massanes, director d’Alicia, és qui té la fórmula secreta. Ell com Ferran sempre ha compartit  tota la informació.

Autor: Miquel Brossa