Actualitat gastronòmicaNotícies

Gallina Blanca reconeix la labor dels millors cuiners de restaurants de menú de tota Espanya

Per juliol 18, 2011Sense comentaris

Gallina Blanca Foodservice de la mà de la Federació d’Associacions de Cuiners i Reposteros d’Espanya (FACYRE)  ha decidit impulsar per primera vegada a Espanya la celebració anual de el “Dia del Cuiner” (20 d’Octubre).

Més de 90.000 cuiners anònims fan possible que milions d’espanyols que cada dia han de dinar fora de casa ho facin d’una forma variada i econòmica oferint als seus clients un Menú diari, variat i econòmic.  Una labor encomiable que, a partir d’aquest any serà reconeguda anualment.

El primer “Dia del Cuiner” tindrà lloc el proper 20 d’octubre, data en el qual es donarà a conèixer també  al  guanyador  del Primer Concurs de Receptes de Menú que ha engegat Gallina Blanca a través del portal www.eldiadelcocinero.com.

S’estima que els cuiners de menús d’Espanya preparen un total de 675 milions de serveis de menjar a l’any, que representen un volum de negoci de 5.700 milions d’euros (Baròmetre NPD).

EL PRIMER CONCURS DE RECEPTES PER A CUINERS DE MENÚ
Els cuiners dels restaurants de menú d’Espanya ho tenen molt fàcil per participar en aquest concurs creat per Gallina Blanca i que premiarà amb 3.000 euros a la millor recepta AVECREM. Els requisits: el cuiner participant haurà de presentar una proposta de segon plat de menú amb base cárnica,  amb un cost màxim d’1,50 euros per ració de 250 grams. Entre els seus ingredients ha d’estar el popular, conegut i utilitzat Avecrem.

Font: NP