El passat dia 3 de juny l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició va ser convidada a aquest Acte, celebrat al Saló d’Actes de l’Ajuntament de Tarragona, per lliurar un dels Premis a un dels guardonats.

El Premis van ser els següents:

1.- Millor producte de la terra: Arrós del Delta de l’Ebre.

2.- Millor producte del mar: Gamba vermella de Tarragona.

3.-Millor celler: Edetària (Gandesa) D.O. Terra Alta.

4.- Millor restaurant visitat: Rincón de Iruña, Cambrils.

5.- Millor iniciativa gastronòmica: La Part Alta Somriu a la Crisis. Tarragona

6.- Reconeixement a la trajectòria professional: Joan Bosch. Rest. Can Bosch. Cambrils.

7.- Reconeixement als 25 anys de l’arribada al Priorat dels vinaters:

  • René Barbier, Clos Mogador.
  • Alvaro Palacios,  Ermita.
  • Daphne Glorian, Clos Erasmus.
  • Josep Lluís Perez, Clos Martinet.
  • Carles Pastrana, Clos de l’Obac.

El acte varen assistir las primeres autoritats de la província, Alcalde, Diputació, Departament d’Agricultura, Delegació del Govern.

Josep Casas, Vicepresident de la nostre Acadèmia va fer entrega del Premi al Sr. Joan Bosch, Rest. Can Bosch de Cambrils.

El acte va estar molt ben organitzat havent passat un vídeo molt interessant dels valors gastronòmics de la província de Tarragona, i finalment es va tancar l’acte amb un aperitiu i degustació de vins oferts per tots els guardonats, tan restauradors com vinaters.