El dimarts 27 de febrer de 2018, a dos quarts de nou del matí, vàrem celebrar, al restaurant Tapes 24 de l’Av. Diagonal, el IX Esmorzar de Cullera, Forquilla i Convidat organitzat per l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició.
En aquesta ocasió el convidat fou en Toni Soler, historiador, escriptor, productor i presentador.
Hi assistiren els següents Acadèmics: Miquel Brossa, Jordi Cortada, Francesc Daban, Gerardo García-Ventosa, Rosa Mayordomo, Pasqual Roca, Paco de la Rosa Torelló, Josep Mª Sanclimens, Quim Vila, Carles Vilarrubi i Maria Vives.
També els següents membres de l’Acadèmia Jove: Pepe Cabestany, Àlvar Sanclimens i Edu Vilarrubí.
I també els següents amics de l’Acadèmia: Víctor Duran, Jaume Farré, Enrique Gomis, Joaquim Jubert, Ferran Mendizábal, Lluís Miquel Recoder, Lluís Oliva, Javier Riera-Marsá i Victor Sagi.
El menú fou el següent:
– Brioixeria casolana variada
– Diferents mini entrepans
– Ous de polleta estrellats
– Callos a la Madrilenya
– Rabo de toro
– Cafeteria
– Aigües i refrescos
– Cava Torelló
Després d’una breu intervenció del convidat explicant la situació del sector audiovisual en aquests moments, vàrem obrir una interessant i participativa tertúlia, que va acabar puntualment a les 10 del matí.