“Escuche a la ciencia y evite el ecotimo al pagar y al comer”
Ahir a la Contra del diari La Vanguardia podreu trobar una entrevista feta a José Miguel Mulet, Doctor en Bioquímica. Mulet adora menjar: no hi ha dietes miracle, el miracle és que ell segueixi una dieta. Va néixer a Dénia. Es doctor en Bioquímica; mestre en la Politècnica de València i dirigeix una línia investigadora en biologia molecular del CSIC.
Un tomàquet té més tecnologia que un F-18.
C_comer sin miedo ok.indd
L’especialista en biotecnologia assenyala sobre els productes naturals que portar “l’etiqueta d’ecològic no vol dir que siguin més sans, més bons o més beneficiosos per al medi ambient. Solsament s’ajusten a la llei de producció ecològica, res més“.
Preguntat sobre les aportacions de l’agricultura ecològica, el Dr. Mulet afirma que “no aporta gens tecnològicament, al contrari. És una espècie de renúncia a la tecnologia. És una cosa molt mística que no es fa en altres aspectes de la vida: ningú renuncia a un telèfon mòbil o a internet però si es renuncia al fet que l’alimentació sigui sense tecnologia“.
Trobareu l’entrevista en el següent J M Mulet.
http://www.lavanguardia.com/lacontra/20140125/54400491747/la-contra-j-m-mulet.html#.VMSh0Xc7V84.email