Uncategorized

JORNADES DE L’ESCAMARLÀ A LA BARCELONETA

Per maig 13, 2011febrer 18th, 2021Sense comentaris

UNA JOIA DE LA BARCELONETA

Barceloneta Cuina amb la col·laboració dels pescadors i armadors de Barcelona, organitza del 13 al 31 de maig les jornades de l’escamarlà. Jornades que s’inclouen en els actes que durant aquest any se celebraran per a la divulgació del producte pesquer i de proximitat del port de Barcelona.
Aprofitant que en aquest mes de maig és la millor època per a l’escamarlà, els set restaurants que formen part de l’Associació BARCELONETA CUINA ( Lluçanès, Ca Solé, La Mar Salada, Somorrostro, Kaiku, El Nou Ramonet i Ca La Nuri Platja), oferiran uns menús gastronòmics on l’escamarlà serà “UNA JOIA DE LA BARCELONETA”. De la mateixa manera se celebraran diversos actes durant aquests dies, sent el primer el apadrinamiento de les jornades per part dels components de “EL TRICICLE” en el restaurant Ca Solé ( C/ Sant Carles 4 93 221 50 12)  a les 23:00 h. del divendres 13 de maig. Acte al que convoquem a tots els mitjans interessats, i que a partir de les 23:30 transcorrerà en la intimitat.
El dia 20 de maig a les 14:00 se celebrarà , en lloc per determinar, un menjar institucional amb la presència de : Conseller de remadaria i pesca, Directora General de Pesca, President del Port de Barcelona, Gerent de Port 2000, Capitania Marítima i President de la Cofradia de Pescadors de Barcelona.