Actualitat gastronòmicaNotíciesVins

La DO PENEDÈS presenta la nova campanya de promoció dels Vins del Penedès

Per novembre 25, 2011Sense comentaris

Aquest matí, la Denominació d’Origen Penedès ha presentat a l’Hotel Condes de Barcelona, i davant de la premsa catalana i de tots els seus cellers, el llançament de la nova campanya de promoció i publicitat dels vins del Penedès.

Aquesta està formada per falques de ràdio a la Cadena SER i Catalunya Ràdio, campanya gràfica en premsa de l’estat i spots de televisió tant a Tv3 com a 8tv. Aquests ens acompanyaran fins a finals d’any.

La presentació ha comptat amb la presència de Josep Maria Albet i Noya, President del Consell Regulador, Francesc Olivella, Director del mateix consell, i dels protagonistes de la campanya de televisió: la sumiller Meritxell Falgueras, el pagès Rosend Font i l’elaborador Lluís Raventós.

Ells han donat el toc de d’autenticitat a l’spot, ja que en aquesta ocasió, la DO Penedès ha volgut apostar per gent del territori, gent que el seu dia dia és al voltant del món del vi en qualsevol de les fases i a més, gent que estima el Penedès.

La campanya té missatges clars a través de la vinya, com a origen del nostre vi, a través del celler, com a espai on es treballa dia a dia per així aconseguir la millor qualitat dels vins del Penedès, i en la sala de tast, aproximant-se així al consumidor final.

Al finalitzar l’acte, s’ha dut a terme una degustació dels vins del Penedès.