Trobades gastronòmiques

La sarsuela plat burges per excel·lència

Per maig 7, 2019març 29th, 2021Sense comentaris

El 7 de maig de 2019, l’Acadèmia juntament amb els Acadèmics, Sr. Josep Casas i Sr. Paco Solé Parellada, van celebrar un acte al Restaurant 7 Portes de Barcelona, anomenat “LA SARSUELA PLAT BURGES PER EXCEL·LÈNCIA”.

El Sr. Casas va realitzar una ponència sobre la història del Restaurant 7 Portes, els seus orígens, la història del vermut, la sarsuela com a plat suculent, i la Zarzuela com a gènere líric.

El Sr. Paco Solé Parellada, va dissertar sobre l’àpat preparat a l’estil dels anys 60: aperitiu, entrant, plat principal, postres i begudes, els seus orígens i les seves característiques.

Els assistents van poder gaudir de dues interpretacions de Zarzuela per part d’en Lluis Montset.

Menú i programa de l'àpat