Actualitat gastronòmicaNotícies

Le Cordon Bleu Madrid gradua a la seva primera promoció

Per maig 5, 2011Sense comentaris

Le Cordon Bleu Madrid, que va obrir les seves portes al febrer de 2011, gradua a la seva primera promoció d’alumnes i obre noves convocatòries. A l’acte de graduació de la primera promoció d’alumnes va acudir el prestigiós xef Le Cordon Bleu, Víctor Enrich, i el mestre xocolater de Moulin Chocolat, Ricardo Martínez.

Primer París, després Londres i després Madrid. Ja han transcorregut més de tres mesos des que la prestigiosa acadèmia Le Cordon Bleu obrís la seva tercera escola a Europa i primera a Espanya, situada en ple campus de la Universitat Francisco de Vitòria (UFV) en la localitat madrilenya de Pozuelo de Alarcón.

L’acte oficial d’inauguració va tenir lloc setmanes després que els alumnes comencessin les classes, concretament el passat 3 de febrer i com no podia ser d’una altra manera, entre fogons. El president de Le Cordon Bleu André Cointreau, present en l’acte, va definir llavors l’objectiu primordial de l’escola: “donar als joves les tècniques al servei de les cuines del món” i va destacar la importància del material pedagògic empleat en la formació dels alumnes que està “acreditat en més de deu països”.

Aquestes tècniques culinàries i aquest material acreditat a nivell internacional ja ho han rebut els primers alumnes de li Cordon Bleu Madrid que han finalitzat amb èxit la seva formació en Cuina i Pastisseria. La primera promoció d’alumnes va rebre per tant els seus certificats divendres passat 1 d’abril en un acte presidit per Fernando Canal, general manager de l’Escola, i Arnaud Guerpillon, director tècnic de la mateixa.