El Recinte Modernista de Sant Pau va ser la seu escollida per l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició per fer l’entrega dels “Premis Nacionals Anuals de Gastronomia”, corresponents a l’any 2015, a aquells cuiners, restaurants, professionals o col·lectius i institucions relacionades amb el món de la gastronomia catalana que al llarg de l’any han destacat més en cadascun dels apartats següents: Restaurant de l’Any; Cuiner Jove i Emprenedor i el Premi Especial de l’Acadèmia.

El lliurament de premis es va realitzar durant el transcurs d’un sopar ofert tant pel restaurant Disfrutar, com pel restaurant Can Bosch i per Hofmann, al qual van assistir 135 persones, entre acadèmics, empresaris i destacats representants de la gastronomia i autoritats catalanes.
Disfrutar, Arnau Bosch i l’Escola Hofmann, els guardonats d’aquesta edició
En aquesta edició, els premiats han estat Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch, del restaurant Disfrutar, guardonats amb el Premi al Restaurant de l’Any; Arnau Bosch, de Can Bosch (Cambrils), guardonat amb el Premi al Cuiner Jove i Emprenedor; i l’Escola Hofmann, guardonada amb el Premi Especial de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició, que va recollir Silvia Hofmann.
El Conseller de Justícia, Carles Mundó, va fer entrega del primer dels guardons, el Premi Especial de l’Acadèmia a l’Escola Hofmann; el President en funcions de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició, el Sr. Josep Casas, va fer entrega del Premi al Cuiner Jove a Arnau Bosch; i finalment, la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, va fer entrega de l’últim guardó, el Restaurant de l’Any, al Disfrutar.