Actualitat gastronòmicaNotíciesRestaurants

Oriol Rovira, obre a Barcelona la bocadillería SAGÀS

Per maig 19, 2011Sense comentaris

Oriol Rovira, xef del restaurant-hotel Els Casals (una estrella Michelin des de 2007 i Premi al Millor Restaurant de l’Any 2008 per l’Acadèmia Catalana de Gastronomía) acaba d’obrir en ple barri del Born, en col·laboració amb el Grup Sagardi, un establiment dels anomenats de menjar ràpid, la bocadillería Sagàs, en la carta de la qual utilitzarà exclusivament productes procedents de la seva pròpia horta i ramaderia.

L’horta –d’una superfície de dues hectàrees- es tracta d’una propietat que comparteix amb els seus cinc germans a la comarca barcelonina del Bregada, molt propera a localitat pirinenca de Berga i a la muntanya de Montserrat, seu també del restaurant-hotel Els Casals.

La carta de Sagàs, vol recuperar la possibilitat que els clients puguin realitzar “un viatge amb el paladar per entrepans originaris de diferents racons del món i elaborats amb productes frescos i ecològics”. Amb aquest local es recupera el concepte de “finger food”, la idea ancestral de “menjar amb les mans entrepans amb productes sense conservants, ni additius ni colorants, tots ells elaborats amb pa ecològic”.

Pla del Palau, 13  Barcelona  Tfn. 93 310 24 34 www.sagaspagesosicuiners.com