Anit es va celebrar, al mercat de la Concepció, la tercera edició dels Premis Time Out. Durant la festa es van guardonar reconegudes propostes de la cuina i la cultura de la nostra ciutat.

Estafi Out i el Diari Llaura han lliurat els premis als guanyadors a les vuit categories Time Out. Els grans vencedors han estat Manel que amb el seu nou CD ha tornat a regnar en el pop del nostre país. La banda barcelonina aconsegueix el màxim guardó de la nit, el “premi Time Out-Ara” que a diferència dels altres premis ha estat escollit per un jurat format pel consell editorial del diari Ara.

Respecte als altres guanyadors, en les categories gastronòmiques el premi al “Millor Restaurant” ha recaigut en la Enoteca i el “Millor Plat” ha estat pel Gall de Sant Pere amb mantega negra i tàperes del restaurant Els Pescadors.

Els guanyadors de les propostes nocturnes han estat el Gintònic del bar Tirsa com a “Millor Còctel” i L’Entresol com a “Millor Local Nocturn”. Finalment, en les categories culturals, Sílvia Pérez Cruz ha estat premiada com la “creadora de l’any”, la web Filmin reconeguda com el “projecte més Innovador” i la “Millor Obra” Un home amb ulleres de pasta, de Jordi Casanovas.

Els Premis Time Out s’han celebrat al Mercat de la Concepció de Barcelona entre un nombrós públic que s’ha delectat amb el talent i els projectes guanyadors en una gala presentada per Flora Saura, coneguda presentadora de la ràdio i televisió a catalanes. La gala ha comptat amb la presència del conseller de Cultura Ferran Mascarell, Julio Manrique, Xavier Grasset, Sílvia Pérez Cruz, entre uns altres.

De Nou, els Premis Time Out han estat un punt de trobada del món de la gastronomia, i per primera vegada, de la cultura de la ciutat de Barcelona. Precisament ha estat un diàleg entre aquests dos sectors el fil conductor d’aquesta gala que compta amb homònims a Nova York, Chicago o Londres. Els Premis Time Out s’han convertit en un aparador dels èxits de dos sectors més innovadors i emprenedors de la ciutat.