Actualitat gastronòmica

Sergio i Javier Torres uneixen viatges i gastronomia en "Cocina2"

Per març 27, 2014Sense comentaris

Els cuiners catalans Sergio i Javier Torres, que compten amb una estrella Michelin en el seu restaurant Dos Cielos de Barcelona, uniran els viatges i la gastronomia al programa “Cocina2”, que s’estrenarà al Canal Viajar el proper 1 d’abril, ha informat avui Fox Internacional Channels.

Fox s’estrena a Espanya en la producció de continguts de no ficció amb aquesta sèrie de 15 episodis de 30 minuts de durada en la qual els germans Torres viatgen a una ciutat espanyola a la recerca de les millors matèries primeres que es poden trobar habitualment als seus mercats.

Una vegada decidit el plat que es va a preparar, els xef catalans presentaran dues maneres diferents de cuinar un mateix aliment, una més tradicional i una altra avantguardista, sempre amb els mateixos ingredients. “Cocina2”, en la producció del qual col·labora la productora Shine Iberia (“MasterChef”) es veurà tots els dimarts a les 20,30 hores en Canal Viajar, i després s’emetrà en obert en TVE en una data encara per determinar.

La gira dels germans Torres tindrà parades a Córdoba, Ezcaray (La Rioja), Guadalajara, Segovia, Málaga, Logroño, Cuenca, Jaén, Castelló, Valencia, Santiago, Javea, Madrid i les localitats de Pontevedra d’O Grove i Cambados.

Els bessons Torres (Barcelona, 1970) explicaran al seu programa amb col·legues convidats, com Dani García, Francis Paniego, Óscar Velasco, Beatriz Sotelo, Xoan Crujeiras, Manolo de la Osa, Loles Salvador, Iaio Daporta, Javier Olleros i Ignacio Echapresto entre uns altres, que sumen 11 estrellas Michelin.

Font: Agències