Actualitat gastronòmicaAgendaNotícies

Tast de Robert Parker al Winefuture, Hong Kong

Per setembre 7, 2011Sense comentaris

Más de mil persones acudiran al tast de Robert Parker en Winefuture a Hong Kong.

WineFuture Hong kong, fòrum organitzat per The Wine Academy of Spain i que tindrà lloc entre els dies 6 i 8 de novembre, acollirà el tast de 20 vins de Bordeus triats pel critico nord-americà Robert Parker i en la qual participaran més d’1.000 persones. L’organització ha detallat en un comunicat que, amb això, Parker torna a WineFuture després de la seva presència en la primera edició d’aquest fòrum mundial del vi, que va tenir lloc a La Rioja en 2009, i en la qual va realitzar un “tast de, entre uns altres, tres vins de Rioja i més de 500 persones”.

El tast d’aquesta segona edició de WineFuture inclou una vintena de vins de Bordeus de l’anyada 2009, considerada, segons els seus organitzadors, com “una de les millors de la història d’aquesta regió francesa”.

Per la seva banda, Parker ha explicat que amb WineFuture Hong kong té l’oportunitat de “superar el nivell de la primera i reeixida edició de La Rioja”, en un esdeveniment en el qual “convergeixen les majors personalitats del sector”. “És una ocasió per explicar i discutir sobre la indústria del vi, així com per catar brous excepcionals de tot el món”, ha assenyalat Parker.

WineFuture Hong kong 2011, organitzat per The Wine Academy of Spain amb el suport de Madwine i Àsia Wine Service & Education Center, reunirà experts de tot el món que analitzaran la crisi econòmica, les tendències de consum, la caiguda de les vendes i els mercats emergents, entre altres qüestions.

“The Wine Academy of Spain” és una organització privada, fundada l’any 2003 per Pancho Camp, que es dedica a la formació de professionals del vi, a la promoció internacional del vi espanyol i d’Espanya com a destinació enoturístique.

Font: Agències