Actualitat gastronòmicaNotíciesVins

TORRES, LA MARCA DE VINS MÉS ADMIRADA DEL MÓN

Per març 27, 2014Sense comentaris

Ranking de la revista Drinks International: World’s Most Admired Wine

Bodegas Abadal queda situada a la posició número 24 del món, i 14 de Europa.

Cellers Torres ocupa la primera posició del rànquing de les marques vinícoles més admirades del món (“World’s Most Admired Wine Brand”) que elabora la revista britànica Drinks International. Després d’ostentar la segona posició en el rànquing mundial –i la primera en el rànquing europeu- durant els últims tres anys, Torres ha aconseguit obtenir enguany la màxima distinció a nivell mundial, convertint-se en el primer celler de l’estat espanyol i d’Europa que rep aquest guardó.

Aquest rànquing és el resultat d’una enquesta realitzada entre més de 200 professionals vinculats al món del vi, entre compradors, sommeliers, periodistes i Masters of Wine, a qui se’ls demana que tinguin en compte una sèrie de criteris a l’hora d’emetre el seu vot: que el vi sigui d’una qualitat consistent o millorada; que mostri la seva regió o país d’origen; que respongui a les necessitats i gustos del seu públic objectiu; com es ven i es presenta, i que tingui un gran atractiu per a un ampli grup demogràfic.

El director general dels cellers Torres i membre de la cinquena generació, Miquel Torres Maczassek, es mostra extremadament orgullós i honrat de rebre aquest guardó: “Volem expressar el nostre agraïment no només als membres del jurat, sinó també als nostres fidels seguidors d’arreu del món. Són ells els que ens motiven per continuar elaborant vins millors cada dia. Estic convençut que tot l’equip, des dels que treballen a les vinyes fins al nostre equip comercial, s’esforcen per estar a l’altura de les expectatives dels nostres clients. El nostre lietmotiv és mantenir les nostres promeses a aquells que confien en nosaltres quan escullen un vi”.

I afegeix: “El meu pare ha estat clau en les últimes dècades guiant el nostre celler cap a nivells de qualitat cada vegada més alts, a més de promoure els nostres vins de finca. Cada vi que produïm és únic. Per a nosaltres, la marca Torres és una declaració de qualitat: no canviem vins en base a tendències a curt termini sinó que ens focalitzem en mantenir una relació amb els nostres consumidors a llarg termini basada en la qualitat i la consistència”.

El rànquing “World’s Most Admired Wine Brand” s’ha donat a conèixer avui a través de la revista Drinks International i el seu portal d’internet. La revista, amb una distribució mensual de 10.000 exemplars per 67 països, és considerada la publicació líder del sector dels espirituosos, vins i cerveses.

http://www.drinksint.com/news/fullstory.php/aid/4339/Torres_voted_World_s_Most_Admired_Wine_Brand.html

Font: Celler Torres