El passat 13 d’octubre de 2022, l’Acadèmia va organitzar una activitat cultural juntament amb l’Acadèmic i membre de la Taula Directiva, Toni Massanés.

El MUHBA (Museu d’Història de Barcelona) el passat 2021 va presentar l’exposició “Alimentar Barcelona. Ciutat, proveïment i salut” en el marc de la Setmana d’Alimentació Sostenible. L’exposició, ideada i organitzada pel MUHBA a partir de les recerques sobre el proveïment de la ciutat i sobre la salut dels seus habitants al llarg de la història, s’emmarca en el conjunt d’actes que se celebren a la Setmana de l’Alimentació Sostenible, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona com a Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021. Reuneix més de 300 peces i originals provinents de 27 prestadors entre arxius, museus, biblioteques i particulars i es pot visitar en dos espais singulars del Palau Major, el saló del Tinell i la capella de Santa Àgata. El primer acull la perspectiva històrica i la capella els reptes actuals de l’alimentació sostenible.

L’Activitat va constar de dues parts. En primer lloc, es va realitzar una visita a l’exposició “Alimentar Barcelona. Ciutat, proveïment i salut” i un cop finalitzada, es va gaudir d’un àgape, al restaurant 7 Portes de Barcelona. On el Sr. Toni Massanés, va actuar com a Brigadier.

Descarrega el PDF del programa