La cuina catalana és una cuina basada en la tradició, en la forma de fer…
Sr. Joan Font i Torrentdesembre 13, 2021
La cuina catalana sempre estarà en deute amb Santi Santamaria, el xef que va obrir…
Sr. Carles Vilarrubí i Carriódesembre 13, 2021
Benvolguts Acadèmics i amics, M’agradaria compartir amb vosaltres les meves impressions sobre la darrera visita…
Sr. Alex Jaumandreu i Patxotdesembre 13, 2021
La cuina de la Tereseta de la Fonda, mon àvia, era el seu principal domini.…
Sr. Pasqual Roca i Rieraoctubre 5, 2021
Publicat a La Vanguardia, 20/05/2021 Barcelona es este año 2021 la Capital Mundial de la…
Jordi Montaña i Matosasmaig 23, 2021
Fotografia de Joan Cortadellas - El Periódico La Vanguardia Per Carles VilarrubíEl Periódico per Rosa…
ACGNabril 15, 2021
Cada any el Consell Interacadèmic, del qual l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició en forma…
Sr. Josep Casas i Febrermarç 29, 2021
Per Enric Ribera Gabandé La Quaresma a Lleida està escrita amb moltes i variades notes…
ACGNmarç 18, 2019
Per Enric Ribera Gabandé Hi ha coses intrínseques al Nadal, des del torró a l'avet…
Enric Ribera Gabandégener 1, 2019