RAMON FREIXA, premiat Restaurant de l'Any per l'Acadèmia Catalana de Gastronomia Barcelona, 13 de desembre…
ACGNdesembre 13, 2013
Amb motiu d’una Exposició d’Escultures d’ANTONI TAPIES al GUGGENHEIM de Bilbao amb uns amics, vam…
ACGNdesembre 5, 2013
Els beneficis del millor restaurant, l´efecte Roca
ACGNnovembre 28, 2013
ACGNnovembre 26, 2013
El passat divendres 25 d'octubre, l'Acadèmia Internacional de Gastronomia s'ha reunit a Barcelona, per l´inici de…
ACGNoctubre 31, 2013
Breu comentari amb impresions personals de l’Edició 2013 de “San Sebastian GASTRONOMIKA" Els autors amb…
Sr. Josep Casas i Febreroctubre 21, 2013
CRÒNICA GASTRONÒMICA D'UN VIATGE A MÒDENA I IMOLA Hem viscut una prova mes de que…
ACGNoctubre 2, 2013
El 17 de setembre vaig tenir l’honor de compartir taula o millor dit “barra” amb…
ACGNsetembre 19, 2013
Hi ha àpats que toquen el cor. Fa unes setmanes, uns quants membres de l’Acadèmia…
ACGNsetembre 17, 2013