Premeu "enter" per cercar o ESC per tancar
Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició
  • No menu assigned
Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició

Articles

Articles dels Acadèmics  |  Articles de l’ACGN

destil·lacio_vi_josep_casas_academia_monste_mascaroArticles dels Acadèmics

Sinopsi dels orígens de la destil·lació

El 30 de gener van gaudir d’una sortida, organitzada per l’Acadèmica Montse Mascaró, a la…
Sr. Josep Casas i Febrer
Sr. Josep Casas i Febrerfebrer 10, 2017
becadesArticles dels Acadèmics

El vol de la becada: ‘Scolopax rusticola’

L’acadèmic Miquel Brossa diu que el gastrònom canaille s'ha de menjar el cap de la…
Sra. Rosa Mayordomo i García
Sra. Rosa Mayordomo i Garcíagener 16, 2017
Articles de l'ACGN

Un brindis pel cava

Tan sovint protagonista del moment de màxima germanor, aquell en què aixequem les copes desitjant-nos…
ACGN
ACGNgener 10, 2017
Articles dels Acadèmics

Temps de collita: codony confitat

A finals de novembre es van collir aquests codonys. Eren tan bonics que vaig deixar-los…
Sra. Rosa Mayordomo i García
Sra. Rosa Mayordomo i Garcíadesembre 19, 2016
Articles dels Acadèmics

Les varietats locals i la cuina tradicional al pla de Barcelona

El Sortidor, del barri del Poble Sec, és un dels centres cívics més actius gastronòmicament…
Sra. Rosa Mayordomo i García
Sra. Rosa Mayordomo i Garcíadesembre 5, 2016
Articles dels Acadèmics

Cap de setmana gastronòmic a la Cerdanya: caça a Bolvir i naps a Ger

El passat dissabte 19 de novembre es va celebrar a Bolvir, a la Baixa Cerdanya,…
Sra. Rosa Mayordomo i García
Sra. Rosa Mayordomo i Garcíanovembre 30, 2016
Articles de l'ACGN

Lasarte es converteix en el primer restaurant de Barcelona amb tres estrelles Michelin

Ahir al vespre la guia gastronòmica per antonomàsia va presentar a Girona la seva última…
ACGN
ACGNnovembre 24, 2016
Articles dels Acadèmics

Temps de collita: naps de Cerdanya

Mitjans de novembre. A la Cerdanya la tardor ja ha tenyit de daurat, ocre i…
Sra. Rosa Mayordomo i García
Sra. Rosa Mayordomo i Garcíanovembre 18, 2016
Articles dels Acadèmics

Vins dolços

L'acadèmica Sara Castellví de Simón acaba de publicar un llibre, excel·lent, Vinos dulces del mundo…
Rafael Soriano
Rafael Sorianonovembre 3, 2016
Articles dels Acadèmics

Temps de collita: el ginjoler

Sra. Rosa Mayordomo i García
Sra. Rosa Mayordomo i Garcíaoctubre 26, 2016
« Entrades anteriors 1 … 5 6 7 8 9 … 20 Entrades següents »
Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició

Girona, núm 20, 4ª planta
08010 Barcelona
acg@acgn.cat
+34 610 73 13 93

Avís legal
Política de cookies
Política de privacitat

© 2025 Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició.

  • Salutació del President
  • Acadèmia
    • La cuina catalana, avui
    • Objectius de l’ACGN
    • Història de l’ACGN
    • Organigrama de l’ACGN
    • Estatuts de l’ACGN
  • Premis Nacionals de Gastronomia
  • Activitat Acadèmica
    • Homenatges
    • Trobades Gastronòmiques
  • Publicacions
    • Publicacions de l’ACGN
    • Articles
    • Treballs acadèmics
  • Recull de premsa
  • Videoteca
  • ESP
  • ENG
  • FRA

Girona, núm 20, 4ª planta
08010 Barcelona
acg@acgn.cat
+34 610 73 13 93

Utilitzem cookies al nostre lloc web per oferir-vos l’experiència més rellevant recordant les vostres preferències i repetint visites. En fer clic a "Acceptar", accepteu l'ús de TOTES les cookies.
ConfigurarAcceptar Rebutjar
Manage consent

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
DESA I ACCEPTA