Seguint amb el cicle "Escudelles i carn d'olla”, el dijous 25 de gener l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i…
Sr. Josep Mª Sanclimens i Genescàfebrer 27, 2018
L'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició ha acabat el mes de gener de 2018 amb…
Sr. Josep Mª Sanclimens i Genescàfebrer 20, 2018
El passat dia 6 de febrer va ser una jornada destacable per l'Acadèmia Catalana de…
Sr. Josep Mª Sanclimens i Genescàfebrer 14, 2018
Aquest dimarts 28 de novembre, l’Hotel Majestic ha estat l’escenari del sopar en homenatge a…
ACGNnovembre 30, 2017
Hi ha cuines i cuineres que brillen molt encara que no tinguin estrelles... Ahir dijous…
Rosa Gelpímaig 18, 2017
Aquest passat dimarts, 25 d’abril, l’Acadèmia ha celebrat el IV Esmorzar de Cullera, Forquilla i…
ACGNabril 27, 2017
Avui 28 de febrer de 2017, l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició s’ha desplaçat a…
Sr. Josep Mª Sanclimens i Genescàmarç 2, 2017
El col·lectiu La Cuina de Sils, encapçalat pel seu coordinador, Xicu Anoro, acompanyat per un…
Sra. Rosa Mayordomo i Garcíafebrer 23, 2017
L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició va celebrar el passat dijous, 16 de febrer, al…
ACGNfebrer 21, 2017