M’he permès copiar el títol del magnífic llibre de Pau Arenós que és molt adient…
Sr. Joan Ras i Sirerajuliol 20, 2012
He titulat aquest comentari d’avui Equilibri, ja que un restaurant, des del punt de vista…
Sr. Joan Ras i Sirerajuliol 15, 2012
UN 10 PER AL TEN’S Ahir l’Acadèmia va estrenar el Ten’s. En el primer dia…
Sr. Joan Ras i Sirerajuny 28, 2012
UN DINAR DE PRIMAVERA Restaurant Sant Pau de Carme Ruscalleda Acadèmics: Miquel Brossa (brigadier) ,…
ACGNmaig 24, 2012
L'Acadèmia Catalana de Gastronomia va gaudir el passat 15 de maig d'un fabulós dinar al Restaurant…
ACGNmaig 15, 2012
EN EL INICI DEL SEMINARI AMB EL INSTITUT D'ESTUDIS CATALANS: "LA CUINA CATALANA EN UNA…
ACGNmaig 15, 2012
La família Balfegó cinquena generació de pescadors a l’Ametlla de Mar, son model de creativitat…
ACGNmaig 6, 2012
Fa dies que volia escriure aquesta nota, però vaig decidir esperar què deien la gent…
ACGNmaig 2, 2012
No estic gens content de poder confirmar la profecia..... Romera a NYC. Abril 2012. Ha…
ACGNabril 26, 2012