A finals de setembre, Rosa Mayordomo, historiadora i gastrònoma empedreïda, va presentar el seu treball…
ACGNoctubre 19, 2016
A finals d’agost i durant aquest mes de setembre la carabassa patisson està a punt…
Sra. Rosa Mayordomo i Garcíaoctubre 10, 2016
Divendres passat, Rosa Mayordomo, vocal de la taula directiva de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i…
ACGNoctubre 4, 2016
A l’ACGN observem amb molta atenció els moviments d’ordre gastronòmic que es desenvolupen a Catalunya…
ACGNsetembre 20, 2016
L’estiu és l’estació en què acostumem a passar més temps fora de casa. L’exposició perllongada…
ACGNagost 5, 2016
En aquest post us explicarem l’origen del vermut, un licor que ha esdevingut una beguda…
ACGNjuliol 29, 2016
El passat 15 de juliol l'Acadèmia Catalana de Gastronomia va participar en el programa Divendres…
ACGNjuliol 19, 2016
El passat dimecres 15 de juny vaig organitzar com a “brigadier” un àpat pels nostres…
Sr. Josep Casas i Febrerjuny 22, 2016
L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició inicia una nova etapa de la mà de Carles…
ACGNjuny 15, 2016